Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Givenchy Divatház
 
Pour Homme
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Givenchy Pour Homme férfi parfüm
 
 
Givenchy Pour Homme férfi parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Givenchy Pour Homme férfi parfüm

"Az úriember visszatért". Givenchy férfiaknak szóló kilencedik illata "a korszerűség tisztelgése a klasszikusok elott". Az üde, fás parfüm mandarin, grapefruit, koriander és leheletnyi hedion (szintetikus jázmin) keverékével indít, a szívjegyben davana és vetivergyökér kivonata, az alapillatban pedig cédrus és jegenyefenyő gyantája illatozik.

A kimért humorú reklámkampányban korunk úriembere letépi ingét és Sir Walter Raleigh módjára az autóból kiszálló hölgy lábai elé teríti. Úriemberünk ízlése kiváló. Kérkedés nélkül élvezi a luxust.

Született arisztokrata, akár van nemesi címe, akár nincs. Erkölcsi és fizikai eleganciáját magabiztossága adja. A nők bálványozzák. Csábító alkat, ám azonnal megérzi, ha közeleg a valódi szerelem. Leírás: Üde fejillatát könnyű, elomló mandarin adja, amely metsző, kesernyés grapefruittal, érdekes és átható korianderrel és leheletnyi friss, áttetsző hedionnal keveredik.

A Givenchy pour Homme lényege a szívjegyben rejtőzik: gyümölcsös, fás, édes davana és száraz, föld jellegű vetivergyökér. Az alapillat gazdag, mély, férfias cédrusa és rejtélyes, megbabonázóan érzéki jegenyefenyő-gyantája nemes eredetük teljességét átadják a parfümnek. Üveg : A Givenchy pour Homme egyszerre modern és időtlen, klasszikus és egyedi, letisztult, ám nem leegyszerűsített. A kialakítás ergonómiai és vizuális értelemben egyaránt az autóiparban gyökerezik.

Férfikézbe simuló üveg, mintegy annak meghosszabbítása. A széles és lapos ívelés, amely az üveg alján alig érzékelhetően oválisba hajlik, olyan lenyűgöző légellenállási mutatókkal bír, mint egy versenyautó.

Givenchy Pour Homme férfi parfüm

Givenchy Pour Homme férfi parfüm

Illatcsalád: Fás- virágos animális

Megjelenés éve: 2002

Illatösszetétel: Mandarin, Grapefruit, Koriander, Levendula, Labdanum, Vetiver, Cédrus

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

ugrás a lap tetejére

VIP parfüméria

 

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm