Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Givenchy Divatház
 
Gentleman Illatcsalád
 
Genleman
 
Genleman 2017
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Givenchy Gentleman 2017 férfi parfüm
 
 

Gentleman 2017 férfi parfüm

PARFÜM DIVATHÁZAK

Givenchy Gentleman 2017 férfi parfüm

A Gentleman időtlen és eltökélt férfit testesít meg. A határozott ízlésű, jómodorú férfi angolszász elképzelt világát ülteti át. A Givenchy Gentleman fás alapokon nyugvó erősen férfias parfüm. Valódi gentleman számára keres kiegészítőt? Kifinomult az ízlése és a stílusa? Eleganciára és érzékiségre vágyik?

Szerezze be magának a Givenchy luxusmárka Gentleman Eau de Toilette újraértemezett 2017-es kiadású modern parfümjét és a vágyai valóra válnak. Fejillatát körte, kardamom, vágyfokozó ananász és ösztrogén alkotja. Pár pillanat múlva megjelenik a levendula nyugtató aromája, majd az írisz és geránium kombinációja. Az alapillatban a bőr selymes eszenciája érződik mely kiegészül a pacsuli és meleg vanília illatával. Így a testet és a lelket egyaránt kellemesen hosszú ideig örömmel tölti fel.

Givenchy Gentleman 2017 férfi parfüm

Givenchy Gentleman 2017 férfi parfüm

Illatcsalád: Fás- aromás

Megjelenés éve/ Használat: 2017 randevú

Illatösszetétel: Körte, Kardamom, Ananász, Levendula,írisz, Bőr, Pacsuli, Vanília

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

ugrás a lap tetejére

VIP parfüméria

 

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm