. . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Givenchy Divatház
 
Gentleman Only Illatcsalád
 
Only
 
Only Intense
 
Only Casual Chic
 
Only Parisian Break
 
Only Absolute
 
PARFÜM DIVATHÁZAK Givenchy Gentleman Only férfi parfüm
 
 

Gentleman Only férfi parfüm

PARFÜM DIVATHÁZAK

Úriember mindig, mindenhol Elegáns, megkülönböztető jegyeivel a Gentlemen Only újrafogalmazza a klasszikus férfi illatot, a legfinomabb esszenciákat és természetes összetevőket használva.

Az új, aromás-fás illat a modern férfit szólítja meg. Az illat kezdetben aromásan és fűszeresen friss, a zöld mandarin, a rózsaszín bors, a szerecsendió és a nyírfa levél keverékének jótékony lenyomata.

Mélységét és extrém érzékiségét három nemes fa, a cédrus, a pacsuli és a vetiver hangsúlyozza, ami fölött végül az energikus és elbűvölő tömjén uralkodik.

A Gentleman Only határozott, megfontolt és elbűvölő illat. Elegánsan nyugtalanító, friss, érzéki és ösztönös. Az ízléses férfi, az úriember illata, mely a Givenchy márka gazdag örökségét is magában foglalja.

A KÉK ÁRNYALATÚ ÜVEG

A klasszikus, mégis modern üveg emlékeztet az eredeti Givenchy Gentleman flakonjára, és egyben méltó egy angol úriemberhez is. E formában az illat megmutatja vonzó, kék árnyalatú reflexióját, a modern, mai idők visszhangjaként. A vastag üveg úgy illik a kézbe, mint egy tökéletes stílusú, férfias tárgy.

SIMON BAKER, A MODERN IDŐK URIEMBERE

Ki tudná jobban megszemélyesíteni a Gentlemen Only modernségét, eleganciáját és kifinomultságát, mint a sármos ausztrál színész, Simon Baker (Az ördög Pradát visel) c. filmben játszott csábítótól, (A Mentalista) érzékeny és lefegyverző nyomozójáig, Simon Baker természetes, egyéni és könnyed stílusban testesíti meg a modern idők úriemberét. Ő a 21. század férfi ideálja. A sikere és a megszámlálhatatlan díj ellenére szerény, magánéletét illetően diszkrét, rendelkezik az úriemberek örök tulajdonságaival; előzékeny, elegáns, éleseszű és független. Előnyben részesíti a békés egyszerűséget, a fényes Hollywood-tól messze él. Simon Baker számára sorsszerű a találkozás a Givenchy Házzal, amely a stílus, az elegancia és a spontaneitás szimbóluma.

Givenchy Gentleman Only férfi parfüm

Illatcsalád: Aromás- fás

Megjelenés éve: 2013

Illatösszetétel: Zöld mandarin, Rózsaszín bors, Szerecsendió, Nyírfa levél, Atlasz cédrus, Pacsuli, Fehér pézsma, Vetiver, Tömjén

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

Kapható a VIP Parfümériánál - ahol a divat kezdődik

VIP

ugrás a lap tetejére
Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
VIP