Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Lancome Divatház
 
Miracle Illatcsalád
 
Miracle
 
Miracle Blossom
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Lancome Miracle női parfüm
 
 
Lancome Miracle
PARFÜM DIVATHÁZAK

Lancome Miracle női parfüm

Miracle szó jelentése csoda "A Miracle-t két szóval lehet meghatározni: energia és reveláció (kinyilatkoztatás; felismerés).

A szépség a csodálat átélésében, megtapasztalásában rejlik, abban a képességben, hogy az élet minden másodpercét csodaként éljük meg. A Lancôme Uma Thurmant választotta a Miracle megtestesítőjéül, ezt a modern, öntudatos, gyönyörű és éteri nőt, aki úgy jár a levegőben és a talajon is, hogy minden lépését misztikum lengi körül.

Lancome Miracle női parfüm leírása: Modern keleti parfüm, gyümölcsös licsi alkotta fejillattal, gyömbér és bors átjárta virágos szívillattal (magnólia és írisz), és gazdag pézsmás-ámbrás alapillattal.

Lancome Miracle üveg: Tekintélyt parancsoló üveg élesen kirajzolt de nem kemény vagy szűkkeblű? vonalakkal. Fényes fémkupak és sima hatást keltő üvegnyak.

Lancome Miracle női parfüm

Lancome Miracle női parfüm

Illatcsalád: Virágos- szegfű

Megjelenés éve/ Használat: 2000 hétköznap

Illatösszetétel: Frézia, Magnólia, Lychee, Jázmin, Gyömbér, Mandarin, Ámbra, Pézsma

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

Lancome

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
Parfüm Divat a Reblog-on
 
Parfüm