Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Yves Saint Laurent Divatház
 
Black Opium Illatcsalád
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Yves Saint Laurent Black Opium EDT 2018 női parfüm
 
 
YSL Black Opium EDT 2018 női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Yves Saint Laurent Black Opium EDT 2018

A Black Opium család 2016-ban bevezetett EDT tagja most, 2018-ban megújult csomagolással, illatjegyekkel és életérzéssel tér vissza. A Black Opium EDT viselője igazi közösségfüggő, tele van életenergiával, és imád szórakozni. A jelen pillanatban él, és mindig keresi a váratlant.

Az Yves Saint Laurent Black Opium Eau de Toilette egy pillanat alatt az ön új csillogó szenvedélyévé válik. Enyhén fűszeres illat, édes virágos-keleties akkordokkal energikus, impulzív és játékos nőknek készült üde és finom kompozíciója minden alkalomhoz viselhető Illatjegyei között a zöld gyümölcsös fejjegyek, a körte, a virágszirmok, és a pézsmás kávé keveréke adja az új illat különlegességét, melyet még sosem éltél át. Black Opium Eau de Toilette.

A körte akkord egyediségével az első kávés-gyümölcsös illatkategória a Black Opiumtól. Pezsgő, fénnyel teli, és addiktív. Fej citrom, körte, kávé, bergamott Szív narancsfa virág, arab jázmin Alap pacsuli, pézsma, cédrus

Yves Saint Laurent Black Opium EDT 2018

Yves Saint Laurent Black Opium EDT 2018 női parfüm

Illatcsalád: Orientális- vanília

Megjelenés éve: 2018

Illatösszetétel: Bergamott, Feketeribizli, Narancsvirág, Körte, Jázmin, Citrusok (citrom, narancsfa virág), Kávé, Fehér pézsma, Pacsuli

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

VIP Parfüméria

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm