Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Giorgio Armani Divatház
 
Sí Illatcsalád
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Si Rose Signature II női parfüm
 
 
Giorgio Armani Si Rose Signature II
PARFÜM DIVATHÁZAK

Giorgio Armani Si Rose Signature II női parfüm

A Sí Rose Signature és II limitált kiadása óda a rózsaszirmok és a nőiesség felé, megfoghatatlan eleganciájával körülöleli a bőrt, akár egy selyem fátyol.

A májusi rózsa emblematikus illata és a török rózsa ősi tisztasága mellett váratlan ciprus akkord bontakozik ki. Giorgio Armani legendás illata, a SÍ merész mindig elegáns nő tökéletes választása.

Erős, Érzékeny, Derűs. A SÍ illatok a mai, modern nő lényegét testesítik meg. A nőét aki igent mond az életre és a boldogságra. Az illat legújabb variánsa, az új SÍ rose signature II edp a nő szívét ejti rabul.

Az új illat az alapmű (SÍ edp) erőteljesen nőies újraértelmezése, mely két rózsás akkorddal ad váratlan fordulatot a Sí védjegyévé vált ciprusos illathoz.

Giorgio Armani Si Rose Signature II női parfüm

Giorgio Armani Si Rose Signature II női parfüm

Illatcsalád: Ciprusos- virágos

Limitált kiadás

Megjelenés éve: 2017

Illatösszetétel: Bergamott, Májusi és Török Rózsa, Osmanthus, Mandarin, Írisz, Frézia, Fekete ribizli, Vanília, Pacsuli, Ámbra, Pézsma

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm