Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Nina Ricci Divatház
 
L' Extase Illatcsalád
 
L' Extase
 
Rose Extase
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Nina Ricci Rose Extase női parfüm
 
 
Nina Ricci Rose Extase női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Nina Ricci Rose Extase női parfüm

Nina Ricci Rose Extase. A rózsa maga. Mint egy meghitt szenvedély, ez az illat a nők érzéki álmait öleli fel. A Rose Extase egy könnyed felhő: egy rózsa bájos rezdülése, a bőr érzéki vonzerejével szövetkezve.

Az új Eau de Toilette Sensuelle egy ragyogó hullám, melyet a rózsa vibrálása kísér, s így bontakozik ki egy magával ragadó utazás: virágzás, a bőr bársonyos érzékisége, melyet körül leng a szirom rebbenő lélegzete, mélyen a pompás fénybe tekintve.

Illatok és érzelmek olyan virágzása ez, melyben a vágy és az érzések egy hatalmas lélegzetvétellé olvadnak össze; dallamok és képek tökéletes harmóniájává. Ragyogó, izzó impulzus, egy intenzív virágzás gyorsulása, mely az abszolút eksztázishoz vezet.

Fő illatösszetevők: pompázó rózsa, enyhén savanykás málna, érzéki vanília, pézsma, ámbra. A Rose Extase egy vibráló, illatos rózsa virágzása a pézsma érzékiségével fokozva.

Nina Ricci Rose Extase női parfüm

Nina Ricci Rose Extase női parfüm

Illatcsalád: Virágos- fás pézsma

Megjelenés éve: 2017

Illatösszetétel: piros bogyósok, rózsa, málna, vanília, pézsma, ámbra.

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm