. . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Givenchy Divatház
PARFÜM KÜLÖNLEGESSÉGEK Givenchy Amarige Mariage női parfüm
 
 

Givenchy Amarige Mariage női parfüm

PARFÜM RITKASÁGOK

MOST ÉS MINDÖRÖKKÉ

Ragyogó, varázslatos szerelem. A tiszta boldogság pillanata, mint egy kitörő nevetés. Egy varázslatos nap fehérben, zöldben és vörösben. Életed legszebb napjának érzése, az AMARIGE MARIAGE illatával parfümözve.

AZ INTENZÍV BOLDOGSÁG PILLANATA

Az esküvőd napja. Az AMARIGE anagrammája, a MARIAGE. A megosztott szerelem biztosítéka, a két egymásba fonódó G betű, a Givenchy jelei.

FELEJTHETETLEN ÉRZÉSEK

Házas? Igen, de szabadabb, merészebb, mint valaha! A menyasszony ragyogó és elragadó, ahogy mezítláb nyújtózik egy franciakertben, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Elhagyta a fogadást, az egyedüllét varázslatos pillanatáért. Egy különleges pillanat, egy különleges napon. Megállt az idő, mégis örökké tart. Arisztokratikus eleganciájával és lenyűgöző egyszerűségével hibátlanul bájos a mosolya. Vörös hajzuhata-gával, ragyogóvörös ajkaival, élénkvörös stólájával, tökéletesen ragyogó! Nincs semmi titok: s a Nap csak neki ragyog...

A MENYASSZONYI CSOKOR....

A szicíliai keserű narancs, és a kalabriai bergamot pajkos, ragyogó jelei adják a nevetés első hangját. Aztán jönnek a napsugarak a magnóliával és az egyiptomi jázminnal, a ritka és különös ceyloni fahéjba burkolva. A végső, felejthetetlen hangulatot a sziámi benzoin és az érzéki szantálfa adja, a pacsulival egyesülve.

ÉRZÉKI NŐIESSÉG

Az AMARIGE illatából erőt és életet, a gazdag és ragadós örömöt, a nőiesség teljes virágzását örökölte. Ez az illatkreáció azonban különbözik elődjétől. Amíg az AMARIGE egy virágos - virágos illat, az AMARIGE MARIAGE egy magabiztos ciprus - orientális, nagyon érzéki és nőies illat. Egy ciprus akkord az alapja, melyet magas minőségű természetes összetevők erősítenek, így ez a ritka illat pompásan gazdag, úgy mint a Givenchy menyasszony csokra.

EGY TISZTA NŐI ÉKSZER

Az AMARIGE üveg újraértelmezése, az AMARIGE MARIAGE üvege meglepő a klasszikus, de szokatlan eleganciájával. A látszólag egyszerű forma a legjobb üvegkészítők gyakorlatiasságát testesíti meg. Gazdag formával büszkélkedik, egy tökéletes egyensúly a gömbölyű forma és a könnyedség között. A finom, luxus részleteket metaforák erősítik: a teteje olyan, mint egy tüllfátyol, az ezüstös karika olyan, mint egy jegygyűrű, és az üvegbe csiszolt redő úgy táncol a fényben, mint az esküvői ruha.

A SZÍNEK ÜNNEPE

Az AMARIGE MARIAGE újra felfedezi az esküvő hagyományos képeit, a doboz meglepő és sokatmondó színeivel: egy modern zöld, frissességgel ragyogó, a MARIAGE szó szimbolikus, fehér színével, és az AMARIGE jel szenvedélyes vörös színével.

AZ ESKÜVŐI RUHA GIVENCHY-TÓL

A kiszélesedő fűzős, tüllhabos, tökéletesen fehér ruha hagyományos menyasszonyi ruha is lehetne, de mi a helyzet az alacsony szabású felsőrésszel, a magas, fűzős derékkal, és a kerek csípővel? Riccardo Tisci, a Givenchy couture tervezője tagadhatatlan jegyei, akit különösen inspirált a menyasszony erős karaktere. A nagyon tiszta, egyszerű vonalak megmutatják spontaneitását és frissességét, enyhe barokk báját. Ezt a kivételes Haute Couture ruhát kimondottan az Amarige Mariage-nak tervezték, a Givenchy couture stúdió minden tudásával.

Givenchy Amarige Mariage női parfüm

Illatcsalád: Virágos- orientális

Megjelenés éve/használat: 2006

Illatösszetétel: Bergamot, Magnólia, Egyiptomi jázmin, Keserű narancs, Pacsuli, Szantálfa

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

VIP

ugrás a lap tetejére
Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
VIP