. . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Parfüm ritkaságok
 
Kate Moss Divatház
PARFÜM KÜLÖNLEGESSÉGEK Kate Moss Velvet Hour női parfüm
 
 

Kate Moss Velvet Hour női parfüm

PARFÜM RITKASÁGOK

Érzéki és szexi parfüm Velvet Hour Kate Moss csodásan elegáns, új kompozíciója bejárja az egész világot. A méltán elismert illatcsoda mindenkit meghódít a kislánytól az érett asszonyig. Az este közeledtével, ahogy a nap lassan átúszik az éjszaka világába, egy különös, átmeneti időszak, a bársonyos óra - Velvet Hour veszi kezdetét. Velvet Hour - Bársonyos óra Kate Moss 2008 szeptemberében megjelenő új illata, a Velvet Hour, az éjszaka eme varázslatos erővel bíró szeletét hozza el számodra. Ahogy leszáll az éj, Kate Moss, a stílusikonként ismert szupermodell érzéki, bűnökre csábító világa tárul fel előttünk.

Érzéki és szexi illat Kate új illata révén a bársonyos óra aktív részeseivé válsz. Ez az a rövid, de nagyon izgalmas pillanat, amikor beköszönt az alkony, és a levegő szinte izzik a lehetőségektől, melyeket az előtted álló éjszaka kínál.

Az érzékiségnek és a csábításnak egy igazán intim, szinte rituális pillanata, Kate Moss szavaival: "Ez az illat megidézi azt a különleges pillanatot, amikor az éjszaka puha bársonyként vesz körül. Különösen szeretem ezeket a perceket, nagyon érzéki és szexi, tele vágyakozással és ígéretekkel."

Érzéki és szexi, akár a Velvet Hour Egy gazdag, rabul ejtően misztikus, fás-virágos illat kelti életre a Velvet Hour hangulatát. A sugárzóan vibráló kék bors és frézia illatát még jobban kiemeli a tömjén kasmír puhasága, mely csábítóan vesz körül. A szívillat klasszikus eleganciáját a szerecsendióval fűszerezett ultra nőies pacsuli vadítja meg. Az illat szexi alapját a szantálfa, ámbra és ébenfa gazdag, meleg jegyei adják, amely így válik igazán csábítóvá. Az éjszaka gyémántja Az illat által képviselt misztikus-éjszakai inspiráció köszön vissza a mélykék üvegen, amely egyesíti Kate Moss vintage stílusát az éjszaka ragyogásával és érzékiségével.

Az éjszaka gyémántja Az éj sötétjében értékes gyémántként megbújó, nőies, gömbölyded, szinte a kísértésbe vivő üvegforma és a rajta lévő éles metszések egy bámulatosan csiszolt gyémánt képzetét keltik.Az "éjszaka gyémántja" egy pompás, sötétkék dobozban rejlik, melyet bársonyt idéző textúrája miatt muszáj megérintenünk. A dobozt beburkoló füst még misztikusabbá teszi az éjszakai készülődés rituáléját.

A kifinomult, elegáns, stílusos és modern üveg Kate időtlen és egyedi szépségének tökéletes leképezése.

Kate Moss új illata, a Velvet Hour biztosítja azt a magabiztosságot és elszántságot, amely viselőjét a csábítás mesterévé teszi.

Kate Moss Velvet Hour női parfüm

Illatcsalád: Fás- virágos

Megjelenés éve: 2008

Illatösszetétel: Kék bors, Frézia, Tömjén, Kasmír, Pacsuli, Szantálfa, Ámbra, Ébenfa

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

VIP

ugrás a lap tetejére
Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
VIP