. . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Lancome Divatház
 
PARFÜM KÜLÖNLEGESSÉGEK Lancome Cuir de Lancome női parfüm
 
 

Lancome Cuir de Lancome női parfüm

PARFÜM RITKASÁGOK

Ciprusos-virágos Cuir de Lancome nevéhez hűen valóban ízig-vérig bőrös illat, a maga erőteljesen fás-fűszeres módjával.

Bőrös jegyet ugyanis ne keressünk benne, a bőr illatát a nyírfa és a styrax akkordja adja, melyhez kifejezetten balzsamos, füstös növényeket adagoltak, mint a pacsuli, ylang-ylang vagy a galagonya.

Az íriszgyökér földes és zöld jegye adja a kidolgozott bőr semmihez sem hasonlítható nyers mellékillatát. Nőies, hordható parfümmé a jázmin ultranőies jegye teszi, mely a leszáradás után jó negyed órával szépen de határozottan kezdi bontogatni szirmait.

Talán sokan azért nem kedvelik a bőrös parfümöket, mert nem várják ki a gyakran nyers és erőteljes és meglehetosen "hangos" bőrös akkordok megszelídülését.

Ahogyan egyre lágyabb és finomabb módon fekszik rá a saját bőrünkre és nem hagynak időt sem lehetoséget arra, hogy megtapasztalják e csodásan mély illatok érzéki kibontakozását, mert a harsány nyitány elriasztja használóját.

A Cuir de Lancome nagyon jó választás azok számára, akik most ismerkednek a bőrös parfümökkel, valamint azoknak, akik komfortos, elegáns és igazán jó bőr illatú parfümöt keresnek.

A Lancome La Collection a Lancome 70. évfordulójának tiszteletére jelent meg, felelevenítve az elmúlt idők legendás Lancome illatait, mint a Magie, Climat, Sikkim, Sagamore, Mille & Une Rose, Cuir de Lancome és Peut-Etre.

A gyönyörű, letisztul és elegáns üvegek egysége, valamint a bennük lévő parfümök más -más színe igazán szemet gyönyörködtetővé teszi a La Collectiont, nem beszélve a bennük rejlő időtlen klasszikus illatokat.

Lancome Cuir de Lancome női parfüm

Illatcsalád: Ciprus- virágos

Megjelenés éve: 2007

Illatösszetétel: Bergamot, Mandarin, Sáfrány, Jázmin, Ylang- ylang, Pacsuli, Styrax, Nyír

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

Kapható a VIP Parfümériánál - ahol a divat kezdődik

VIP

ugrás a lap tetejére
Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
VIP