. . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Parfüm ritkaságok
 
Lancome Divatház
 
PARFÜM KÜLÖNLEGESSÉGEK Lancome Miracle Homme After Shave
 
 

Lancome Miracle Homme After Shave

PARFÜM RITKASÁGOK

Az illat azokhoz a férfiakhoz illik legjobban, akik átadják magukat a képzeletnek és az alkotás vágyának, akik harmóniában élnek önmagukkal, és mernek előrelépni! Ha magadra ismertél, tegyél csodát te is!

Történet: A Miracle Homme himnusz az élethez és tisztelgés a férfiak előtt, akik akaratukkal és személyiségük erejével megváltoztatják a világot és befolyásolják jövőnket. A Miracle-t viselő férfi új világokat lát, alkot és épít.

Leírás: A parfüm maga az energia és a fény- nyári reggelekre emlékeztet, amelyekben az ember legszívesebben megfürödne a napsugárban. A Lancome első férfi illata is olyan friss, mint egy nyári napfelkelte, de vegyül bele bőven érzékiség is. A parfüm üdítő hatású tölgymoha körül kering, amely juharlevél és tiszta vörösbors harmóniájába olvad bele. Ezután keserű őrölt kávé, rossitol és cédrusfa következik. Az alapjegyben erőteljes vetivergyökér keveredik guajakfa és rózsafa illatával.

Üveg: Akik a csodára vártak, nem vártak hiába. Illat formájában érkezett meg, férfiasságot sugárzó üvegben. Szögletesek a formái, szélesek a "vállai", íveltek a vonalai. A szögletes üveget Charles Boussiquet tervezte. Az enyhén ívelt flakont fémkupak zárja. A parfüm neve nagybetűkkel díszíti a flakont.

Lancome Miracle Homme férfi parfüm

Illatcsalád: Fás- fűszeres

Megjelenés éve/ Használat: 2001 napközben

Illatösszetétel: Cédrusfa, Rózsafa, Juharlevél, Piros bors, Tölgy moha. Guajakfa, Szantál, Vetiver

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

VIP

ugrás a lap tetejére
Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
VIP