. . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Parfüm ritkaságok
 
Valentino Divatház
PARFÜM KÜLÖNLEGESSÉGEK Valentino Very Valentino női parfüm
 
 

Valentino Very Valentino női parfüm

PARFÜM RITKASÁGOK

A Valentino Very Valentino egy gyöngéd virágos-gyümölcsös női parfüm, amely tele van harmóniával. Az illat összetevőit a bergamott, a gyöngyvirág, a magnólia, a mandarin és a fekete ribizli frissítő hatást nyújtó illatkompozíciója adja meg. Mindezek mellett fontos szerepet játszik még a jázmin valamint a rózsa virágos illatkombinációja. A Very Valentino esszencia érzéki és lágyan simogató hatását pedig az ámbra, a szantálfa és a vanília hármas hatása adja meg.

Engedje, hogy ez a parfüm a teljes elegancia világába röpítse, amelyben a csábító nőiesség dominál. A Valentino Very Valentino illat a magabiztos, fiatal hölgyek számára ajánlott, akikben ott rejtőzik a gyermeki játékosság, ugyanakkor az érett komolyság is.

A parfüm nem csak a megszokott hétköznapok használatára alkalmas, tökéletes kiegészítő romantikus vacsorákhoz, társadalmi eseményekhez, de nem okoz csalódást a szórakozást kedvelők számára sem.

Legyen Ön is kalandvágyó és szexi. a Very Valentino parfümnek köszönhetően minden hölgy magabiztosnak és természetesen szépnek érezheti magát. Érezze Ön is az égi könnyedséget.

A Valentino Very Valentino esszencia lágyan simogató, - és a tökéletes érzékiség hatását nyújtja Önnek. A fiatalos szépség, a játékosság, az érzékiség, valamint a természetes sármosság és az elegancia megtestesítője. A Very Valentino illattal Ön is önmaga lehet.

Valentino Very Valentino női parfüm

Illatcsalád: Virágos- zöld

Megjelenés éve/ Használat: 1998 nappal

Illatösszetétel: Bergamot, Mandarin, Jázmin, Narancs, Gyöngyvirág, Rózsa, Magnólia, Vanília, Ámbra

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

VIP

ugrás a lap tetejére
Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
VIP