Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Bvlgari Divatház
 
Aqva Divina
 
BLV EDP II
 
BLV Eau d`Ete
 
Goldea illatcsalád
 
Jasmin Noir illatcsalád
 
Omnia illatcsalád
 
Pour Femme
 
Bvlgari Ritkaságok
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Bvlgari Aqva Divina női parfüm
 
 
Bvlgari Aqva Divina női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Bvlgari Aqva Divina női parfüm

Bvlgari új ékszere

A Bvlgari bemutatja az AQVA DIVINA-t, új ékszerét, mely a Földközi tenger csodáiból született. A fény és az illatok földje, ahol varázslatos virágoskertek nyúlnak a tenger felé. Egy világ felé, melyet a nőiesség formált istennők ezrei által. Az AQVA DIVINA bölcsőjét egy római ékszerész tervezte, aki a Bvlgari ősi görög és római gyökereiből merítette inspirációját. Az illatot Vénusz inspirálta, aki érzékiségével és szépségével megtestesíti a természet harmóniáját.

VÉNUSZ SZÉPSÉGE: - Az inspiráció forrása Vénusz- a görögöknek Aphrodité - Gaia, a föld és Uránusz az égi isteneinek gyermeke. Eredetileg a termékenység istennőjeként tisztelték, majd a szerelem istennője és Adonisz szeretője lett. 1485-ben Firenzében Sandro Botticelli a műhelyében még nem tudta, hogy épp újraértelmezi a nőiességről alkotott képet. Örök szimbólumot alkotott, melyet az AQVA DIVINA idéz meg. Kagylóhéján állva, magnóliákkal borítva a tökéletes elegancia és harmónia sugárzik belőle. Leomló szőke haja, hajlékony dereka, kerek csípője igazi reneszánsz szépséggé teszik. Vénusz a Bvlgari szemével: A Botticelli által életre keltett szépség ma a Bvlgari számára a nőiesség archetípusát jelenti. Az illat és az üveg is az utolérhetetlen szépséget és ragyogást testesíti meg. Vénusz éppúgy tartozik a vízhez, mint a tengerparthoz, melyet beragyog a fény és a nap: a tenger és a föld szoros kombinációja, a fizikai öröm és az érzékiség forrása.

Karizmatikus és ragyogó:

A 60-as évektől a nőiesség képét a modern Vénuszok testesítik meg, akik a tengerparton jelennek meg a fotósok lencséi előtt. Ez az erőteljes nőiesség inspirálta az AQVA DIVINA-t. Egy mélységesen szabad és ragyogó nő képe, akiben megtalálható a fiatalság ragyogása. Az AQVA DIVINA kampány modellje, Magdalena Frackowiak a habokból feltörő arany istennőt testesíti meg, a csábítás istennőjét, aki a természetes érzékiségével harmóniát teremt. A kampány - melyet Mark Segal fotózott - megidézi az illat fenséges inspirációját, a Bvlgari egész univerzumát és a föld szépségét ünnepli.

AZ ILLAT MEGALKOTÁSA:

A luxus folyamatos kutatásaként a Bvlgari a világ legismertebb parfümőreivel dolgozik együtt, akik fáradhatatlanul keresik a természet legértékesebb elemeit, hogy a legújabb technológiával illatkreációik részévé tegyék őket. Alberto Morillas, világhírű orr alkotta meg ezt az Eau de Toilette-et gyermekkori tengerparti élményei alapján. Sós, nap csókolta illatot képzelt el, ami a bőrrel érintkezve egyből a tengert, a napsütést és a nyarat juttatja az eszünkbe.

FEJ JEGYEK

Sós bergamot - Rózsaszín gyömbér A frissesség ragyogó hullámaként ragadnak magukkal a bergamot tengeri jegyei. A rózsaszín gyömbér úgy reflektálja az illatot, mintha a nap csillanna meg a víz felszínén. Ragyogó és fűszeres energiája magával ragadja az érzékeinket.

SZÍV JEGYEK

Magnólia - Napsütötte birsalma A magnólia bája betölti a szívünket. A napsütötte szirmok nőiességet és eleganciát sugallnak. Ragyogó auráját a birsalma gyümölcsös és luxus tónusossága adja meg.

ALAP JEGYEK

Ámbra - Méhviasz Az ámbra fenséges balzsamként vonja be a bőrt. A tiszta érzékiség elixírje szirupos, fás jegyekkel. A méhviasz fenséges textúrája tovább növeli a luxus érzését.

Egy üveg, mely egyben ékszer is: Az AQVA DIVINA ékszerre emlékeztető üvegét Botticelli Vénuszának időtálló szépsége inspirálta. Érzéki formája és ragyogó fényei a kagylóhéjat idézik, melyből kiemelkedik. Ezt a kifejező metaforát használja a Bvlgari, hogy költőivé tegye az AQVA DIVINA ikonikus üvegét.

Az ékszerek metamorfózisa: Az AQVA DIVINA üvegének ragyogása a Sassi ékszerkészítési módszerre emlékeztet, melyet római ékszerészek előszeretettel használnak a legfinomabb ékszerek megalkotásakor. Egyedülálló módja a szabálytalan és csiszolt kövek szépségének kiemelésére, melyek olyanná teszik a köveket, mintha az óceán mosta volna őket tökéletesre. Az AQVA DIVINA vízi univerzuma a fenséges tengeri mozaikokat idézi meg, melyeket a Bvlgari a Musa kollekciójához alkotott. Ennek része a ragyogó Serpenti nyaklánc is, mely érzéki csillogást kölcsönöz viselőjének.

Bvlgari Aqva Divina női parfüm

Bvlgari Aqva Divina női parfüm

Illatcsalád: Virágos- aqua

Megjelenés éve: 2015

Illatösszetétel: Bergamott, Gyömbér, Magnólia, Birsalma, Só, Fás jegyek, Ámbra, Méhviasz

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm