Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Calvin Klein Divatház
 
Eternity Illatcsalád
 
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Calvin Klein Eternity Summer 2017 női parfüm
 
 
CK Eternity Summer 2017 női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Calvin Klein Eternity Summer 2017 női parfüm

Az Eternity Summer 2017 illat olyan, mint egy fuvallat, friss szellő a víz felett egy forró nyári estén. Az érzéki illat nyári akkordokkal tarkított, keleties, a naplemente, a sivatag és a béke tökéletes harmóniája. Az egyedi női illat növeli a gyönyörű nők vonzerejét, és egy férfit sem hagy hidegen.

Az érzékiség, a vágy és az izgalom elixírje, egy nagyszerű választás a nyári napokra és estékre. Egy csodálatos illat, tele érzelmekkel, amellyel legyen készen az átfogó szeretet melegére!

Összetétele

- Fej: csillagánizs, bergamott, ánizs, sivatagi rózsa

- Szív: osmanthus, vízi akkord, sáfrány

- Bázis: tömjén, szantálfa, pézsma

Nyári illata nagyon ígéretes A gyönyörű nőies illat rendkívül eredeti összetevők összessége, mint például az érzéki bázisban található tömjén, a fűszeres pézsma és szantálfa. A bergamott friss akkordjai és az ánizs, sivatagi rózsa, csillagánizs érdekes keveréke által egy kellemes illatot kap.

A osmanthus gyengéden megfűszerezi a sáfrányt, és így egy merész elegyet alkot. Ezt a vonzó nyári illatot magabiztos nőknek tervezték, akik nem félnek, hogy a figyelem középpontjába kerülnek. Borítsa be magát érzékiséggel és kényelemmel egész nyáron!

Calvin Klein Eternity Summer 2017 női parfüm

Calvin Klein Eternity Summer 2017 női parfüm

Illatcsalád: Virágos

Megjelenés éve/ használat: 2017 nappal

Illatösszetétel: csillagánizs, bergamott, ánizs, sivatagi rózsa, osmanthus, vízi akkord, sáfrány, tömjén, szantálfa, pézsma

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

ugrás a lap tetejére

VIP Parfüméria

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm