Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Calvin Klein Divatház
 
Eternity Illatcsalád
 
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Calvin Klein Eternity Intense női parfüm
 
 
Calvin Klein Eternity Intense női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Calvin Klein Eternity Intense női parfüm

Calvin Klein Eternity (1988) és Eternity for Men (1989), az örök szerelem és a romantikus kapcsolat szimbóluma, Az alapműnek új és intenzív újraértelmezése az Eternity Intense és az Eternity for Men Intense, mely illatpáros 2016. decemberében jelent meg.

Az új illatok "érzéki és egyedi az illatösszetevőinek köszönhetően. Az Eternity Intense duó a "fokozódó szeretet érzésével indít, mely átalakul és intenzitásával a szerelem" - szenvedélyesség és sebezhetetlenség élményével ajándékozza meg használóját. Eternity Intense (Intenzív örökkévalóság) illat szívében virágos jegyeket hordoz.

Fejjegyében energikus vízi jegyek, frissítő bergamott és orris gyökér kapott helyet. Szívjegyei: az eleganciát sugárzó és hatalmat kölcsönöz írisz dobog, rózsával és osmanthus-sal kiegészülve. Melegséget és krémességet az alapjegyei biztosítják, úgy mint vanília, szantálfa és pézsma.

Christy Turlington modellt és férjét, Ed Burns-t kérték fel újból, hogy a már jól megszokott eternity életérzést felpezsdítsék és ezzel új alapokra helyezzék. Egyedi, tüzes de mégis meglepően friss alkotás!

Calvin Klein Eternity Intense női parfüm

Calvin Klein Eternity Intense női parfüm

Illatcsalád: Virágos

Megjelenés éve/ Használat: 2016 romantikus alkalmakkor

Illatösszetétel: Vizes jegyek, Bergamott, Orris gyökér, Íris, Osmanthus, Rózsa, Vanília, Szantálfa, Pézsma

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

ugrás a lap tetejére

VIP Parfüméria

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm