Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Dior Divatház
 
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Dior Addict 2014 EDP női parfüm
 
 
Dior Addict 2014 EDP női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Dior Addict 2014 EDP női parfüm

Dior Addict Eau de Parfum újrafogalmazott 2014 verziója a nagysikerű 2002-es alapműnek.

Dior Addict "egoisztikus és metafizikus érzelmeket" fed fel, elegyíti "a legnőiesebb sziluettet, a legszélsoségesebb képzeteket és a legfizikaibb rácsodálkozást ... és a Dior fenséges, örök eleganciáját".

Az Addict a szenvedélyesen intuitív nő illata, aki semmibe veszi a korlátokat és engedelmeskedik ösztönei sugallatának. Célja a tökéletes, az oda vezető útra már rá is lépett.

Történet: Dior Addictja mandarinlevél és selyemfa virágja segítségével nyilatkozik meg. Aztán a kezdeti üdeség kibontakozik... A fejillatot a Jamaicában honos rendkívül ritka virág, a Night Queen uralja, amely arról nevezetes, hogy csupán néhány óráig virágzik.

A káprázatos csábítást vanília kíséri. Rózsa és jázmin jelennek meg a szívjegyben, amely narancsvirág meleg fényében sütkérezik. Az alapillatot Bourbon vanília, szantálfa és tonkabab jellemzi.

Dior Addict 2014 EDP női parfüm

Christian Dior Addict 2014 EDP női parfüm

Illatcsalád: Orientális- virágos

Megjelenés éve: 2014

Illatösszetétel: Mandarin levelek, Narancsvirág, Jázmin, Bourbon vanília

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

VIP Parfüméria

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm