Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Dior Divatház
 
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Dior Cuir Cannage unisex parfüm
 
 
Dior Cuir Cannage unisex parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Dior Cuir Cannage unisex parfüm

Christian Dior divatház La Collection Privée család tagja a 2014-ben megjelent Cuir Cannage. Inspiráció: bőr táska kellemes bőrős illatának és a virágos jegyek szokatlan és különleges illatkombinációja.

Az egész kompozíciót uralja a bőr így a szívvonal és az alapjegyeiben is fellelhető. A bőrős jegy a luxust szimbolizálja, amely az egész illatot körbelengi.

Az illat fejjegyében frissítő narancsvirág és ylang ylang, míg szívjegyében a tökéletes krémes, selymes hatás érdekében a rózsa, jázmin és írisz mámorítóan puha illatai vegyülnek.

Az illat tartósságát és mélységet a nyírfa, jellegzetes borókabogyó és bőr adja. A klasszikus férfi és női illatokra jellemző aromák finom elegye, Francois Demachy tervezésében.

Dior Cuir Cannage unisex parfüm

Dior Cuir Cannage unisex parfüm

Illatcsalád: Bőr

Megjelenés éve: 2014

Illatösszetétel: Narancsvirág, Ylang ylang, Bőr, Jázmin, Rózsa, Írisz, Nyír, Borókabogyó

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm