Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 

Gucci Divatház

 
Bamboo illatcsalád
 
Eau de Parfum II
 
Envy Me
 
Premiere
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Gucci Bamboo EDP női parfüm
 
 

Gucci Bamboo EDP női parfüm

PARFÜM DIVATHÁZAK

Gucci Bamboo női parfüm

LENYŰGÖZŐ NŐIESSÉG: EGY ÚJ ILLAT A MODERN ÉS SOKOLDALÚ NŐNEK

Határozott és elbűvölő, a legismertebb Gucci dizájn meghatározó jegyei valamilyen formában kapcsolódnak a mai Gucci nőhöz. A bambusz extrém körülmények közt is kihajt. Képes ellenállni akár egy hurrikán erejének, természetes ereje az acéllal vetekszik. Karcsú és elegáns, a bambusz minden növényzeten felülmúl. A bambusz tulajdonságait észrevehetjük a modern Gucci nőben. A határozottságot és magabiztosságot természetes nőiességével és kiegyensúlyozottságával kompenzálja. Érzéki, mégis erős és vezető személyiség. Ha elgyengül, nem omlik össze. Akár a bambusz, életerős, rugalmas és gördülékenyen veszi az élet állította akadályokat. Utánozhatatlan női hatalommal bír, és vonzóan sokoldalú egyéniség.

AZ ILLAT:

A Gucci Bamboo illat magában rejti a Gucci nő sokoldalúságát: nőiesség, magabiztosság, intelligencia és határozottság. A parfüm lényegében őt képviseli. Az illatot tökéletesen rászabták, azonosul a Gucci nő szellemével. Egyszerre könnyed és intenzív, a Gucci Bamboo érzéki kompozícióját a Gucci nő harmonikus kettőssége inspirálta. A természetes összetevők elbűvölő élményt nyújtanak. A szív és alap jegyben vibrálnak a meleg és fás akkordok. A szantálfa, a mámorító Tahiti vanília és ámbra éles ellentéte az egzotikus casablancai liliomban rejlő nőiességnek, a narancsvirággal és a kifinomult ylang ylang-al egészítik ki egymást.

AZ ÜVEG:

Az üvegen finom kecsesség és határozott vonalak egyesülnek, így válik igazán érzékivé. Ezen az egyedülálló üvegen az illat inspirációja és a híres Gucci dizájn jegyek figyelhetőek meg. Formája merészen vágott art deco gyémánt stílusú szemben a hajlított és nőies kupakkal és a halvány rózsaszín folyadékkal a belsejében. Ezek a grafikai vonalak a sokoldalú Gucci nő metaforái. A fényes kupak a bambusz eltéveszthetetlen szálkás kontúrját ábrázolja egy polírozott ezüst fém változatban. A csomagoláson visszaköszön az üveg színe. A ragyogó ezüst G meghatározó látvánnyal bír a dobozon a bambusz formában, enyhe kontrasztban van a halvány rózsaszín árnyalattal.

AZ ILLAT ARCA:

Az erő megtestesülése női vonzerővel párosul. A nem mellékesen gyönyörű és érzéki, nemrégiben feltűnt sztár Gal Gadot, a Gucci Bamboo arca.

A KAMPÁNY:

Fabien Baron egy lenyűgöző kampány videót rendezett Gal-lal szereplésében. A film feltárja a Gucci nő sokoldalúságát: szenvedélyét, erejét és varázsát. Mert és Marcus fotózta és a nyomtatott kampány teljesen megbabonázza a nézőit. A képi anyagon Galt egy elegáns bambusz motívumokkal díszített fallal szemben ábrázolja, ezzel kifejezve az elfojthatatlan csábítást. A tagadhatatlan nőiesség és erős jellem egymás mellé állítása.

Gucci Bamboo női parfüm

Gucci Bamboo női parfüm

Illatcsalád: Virágos

Megjelenés éve: 2015

Illatösszetétel: Bergamott, Casablanca liliom, Narancsvirág, Szantálfa, Vanília, Ylang ylang, Ámbra

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

VIP Parfüméria

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm