Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Hugo Boss Divatház
 
Boss The Scent
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Hugo Boss Boss The Scent női parfüm
 
 
Hugo Boss Boss The Scent női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Hugo Boss Boss The Scent női parfüm

Hugo Boss Boss The Scent a csábítás esszenciája: igéző és erőteljes illat hölgyeknek

Csábítás titka: fenséges elegancia melegsége és lenyűgöző vonzerő

Boss The Scent illat: Nőiességet, eleganciát és érzékiséget sugároz. Az illat tökéletesen tükrözi a feszültséget két ember között, akik megismerik egymást, kezdve az első szikrától az összetartó láthatatlan erőig. Fellépés, csábítás és átadás - Boss The Scent For Her

Boss The Scent vonzerő: Fejjegyében a mézédes barack és frézia rendkívüli, könnyed és kifinomult kombinációja garantáltan elcsavarja a nő és a férfi fejét.

Boss The Scent csábítás: A férfi és a nő közelsége életre hívja az osmanthus virágban rejlő erőt ami megelégedettséget és kifinomultságot áraszt magából. A kezdeti könnyedség és kifinomultság egy erőteljesebb, mámorító illattá alakul át. Ez a katalizátor, mely felgyorsítja a sajátos és különleges vonzerejét az illatnak.

Boss The Scent szenvedély: A pörkölt kakaóbab ellenállhatatlanná és szenvedélyessé teszi az illatot, mely felébreszti érzékeinket és függőséget vált ki. A pirított kakaó mint egy mágia sejteti, hogy a csábító és csábított sem képes ellenállni az illatok harcának.

"Egy nő, aki férfi öltözékben is hihetelen erőt és csábítást sugároz " - Jason Wu Ez az alapgondolat ihlette meg Hugo Boss The Scent For Her illatot. A férfi illat erejét egyesíti a nőies finomsággal. A játék a szemünk előtt zajlik, melyben mind a férfi, mind a női tulajdonság benne rejlik.

Az üvege letisztult és elegáns, a BOSS mandzsettagomb ihlette lezárással a tetején. A parfüm színe a Rose pezsgőre emlékeztet.

Hugo Boss Boss The Scent női parfüm

Hugo Boss Boss The Scent női parfüm

Illatcsalád: Virágos- gyümölcsös gourmand

Megjelenés éve: 2016

Illatösszetétel: Pörkölt Mézédes barack, Frézia, Osmanthus virág, kakaóbab

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

VIP Parfüméria

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm