Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Issey Miyake Divatház
 
L'Eau d'Issey Pure
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure női parfüm
 
 
Issey Miyake L' Eau d' Issey Pure női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure női parfüm

Issey Miyake üvegei mindig egyszerű szépségükkel tűnnek ki a polcokon, csakúgy mint a L Eau d Issey Pure üvege is. Egyszerű és tiszta, kifinomult és máris ikonikusnak tűnik. Tervezője egy tehetséges amerikai művész, Todd Bracher.

Az L Eau d Issey Pure illatának megalkotója Dominique Ropion illatkreátor mester. Egy csepp víz tisztaságának érintése a női bőrön. Átlátszó, mégis mély; könnyed ugyanakkor beburkoló. L Eau d Issey Pure tele van ellentétekkel. A Maritima* sós tengeri illata, az Ambergris elegyével a L Eau d Issey Pure számára új, akvatikus érintést hoznak.

Maritima* exkluzív IFF molekula, mely a hűvös, tiszta vizet idézi, míg az Ambergris ásványi és természetes jellegével érzékiséget és mélységet visz az illatba. Egy virágcsokor tündököl, mintha tengeren lebegne. Kristályos gyöngyvirág találkozik a ragyogó narancsvirággal. Belemerülhetünk egy gyengéd, fehér illatba. Majd megérkeznek a teltebb virágok, a damaszkuszi rózsa esszenciája, - rózsa, melyet harmatos hajnali szirmokkal gyűjtöttek, - együtt a pazar jázminnal mély illattá válnak.

A tenger megjelenik az alapillatban is, ahol a cashmeran puhasága tűnik elő pézsmás és fás rezonanciában. Tisztán és erőteljesen, a L Eau d Issey Pure tiszta cseppjei átszelik a tengereket.

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure női parfüm

Issey Miyake L Eau d Issey Pure női parfüm

Illatcsalád: Virágos- vizes

Megjelenés éve: 2016

Illatösszetétel: Vizes jegyek, Narancsvirág, Jázmin, Liliom, Gyöngyvirág, Damaszkuszi rózsa, Kasmír fa, Maritima molekula, Ambergris ásvány, Pézsma

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm