Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Marc Jacobs Divatház
 
 
 
 
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Marc Jacobs Daisy női parfüm
 
 
Marc Jacobs Daisy női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Marc Jacobs Daisy női parfüm

Engedje be a napfényt a Daisy-vel! A Daisy a fiatalos lélek esszenciája: napos, vidám, szabad, friss, természetesen csábító. A Daisy egy szabad-szellemű, tiszta helyre varázsolja viselőjét.

Ahogy a Vogue írta: határozottan informális, luxusanyagokból felépített, mely fiatalossá és természetes bájjá alakul át viselőjén.

Marc Jacobs megváltoztatta a fiatal nők megjelenését. Híres a luxusminőségű, tökéletes szabásvonalairól és a váratlan fordulatokról. A stílusa elegáns, de nem mesterkélt, fő jellemzője a keresetlen báj. Ez a szokatlan kombináció teszi őt igazán tehetségessé és sikeressé.

A Marc by Marc Jacobs névvel ellátott kollekciói kifinomult izlést tükröznek a dizájn terén, miközben abszolút fiatalosak és energiával teltek.

Ez a kollekció sokkal hozzáférhetőbb, mint a Signature néven futó, és vibrálóbb, játékosabb, eklektikusabb. A Daisy tökéletesen képviseli a Marc by Marc Jacobs stílus keresetlen báját és a Signature kollekció kifinomult eleganciáját.

Az illat A Daisy játékos ártatlanságával friss és nőies egyszerre. Kifinomult, ám nem túl komoly. Ragyogó és csábító a könnyedség érzésével. Az elbűvölő Daisy egy szikrázó virágcsokor: kedves és friss, kényelmes és meleg. A szívillat virágos, melyhez a Vintage hatást a viola adja. Kifinomult, pici szemtelenséggel, modern és Vintage Marc Jacobs által fűszerezett nőiességgel.

A Daisy létrehozott egy buja, természetes frissességet az eperrel, a violával és a grapefruittal. A gardénia, a viola és jázmin szirmok fénylővé és bársonyossá teszik az illatot. A vanília, pézsma és a fehér fák egységbe foglalják a virágok illatát, és lágyságot, meleg érzékiséget kölcsönöznek nekik.

A Daisy dizájn egyesíti a fiatalos stílust a Vintage bájjal egy csipetnyi szemtelenséggel meghintve. Az üveg súlya luxusérzetet kelt, a tiszta üveg pedig a lágy, lekerített formákkal a nőiességet fejezi ki. Az üveg formája tiszta és finom. Az üveg kupakja maga a vidámság és szellemesség az arany kupakot körbeölelő játékos margarétával. Az arany és a fehér szín váltakozása a margarétákon érdekes kombinációt hoz létre: a szirmok retro-érzést sugallnak, míg az arany inkább a komolyabb, luxus érzést idézi.

A parfüm doboza igen sikkes a láncként végigfutó százszorszépekkel, melyek a fekete kartonon igen vidám ellentétet képeznek.

Marc Jacobs Daisy női parfüm

Marc Jacobs Daisy női parfüm

Illatcsalád: Virágos- fás-pézsma

Megjelenés éve: 2007

Illatösszetétel: Eper, Viola, Grapefruit, Gardénia, Viola, Jázmin, Vanília, Pézsma, Fehér fák

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

VIP Parfüméria

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm