Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Radics Gigi Divatház
 
Golden Voice
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Radics Gigi Golden Voice női parfüm
 
 
Radics Gigi Golden Voice női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Radics Gigi Golden Voice női parfüm

"Az volt a célom, hogy egy olyan illat szülessen meg, ami egész nap visszaköszön, inspirál - nem csak engem, másokat is, akik használják. Garantáltan más érzést nyújt reggel, délben és este is. Univerzális, friss, mégis karakteres illatot alkottunk meg." / Radics Gigi /

Csillogó mandarin, virágos jázmin, selymes vanília némi fás illattal fűszerezve A GOLDEN VOICE by Radics Gigi parfüm a FLORIENTAL illatcsaládba tartozik virágos, keleties jegyekkel rendelkezik. Minden parfümöt úgy kell elképezni, mint egy piramist.

A piramis alját alkotja a "Bázis" " ez marad a bőrön legtovább, akár 24 óráig is érezhető. Középen van a "Szív" ez alapján kerülnek különböző illatcsaládokba a parfümök és általában ez határozza meg legjobban egy parfüm karakterét, végül pedig a piramis tetején található a "Fejillat" ez párolog el a leghamarabb 30 perc után már nem is érezhető.

GOLDEN VOICE by Radics Gigi parfüm esetében a fejillat egy csillogó mandarin, a szívillat virágos, jázminos jegyeket mutat, míg a bázisjegy egy selymes vaníliás illat, amelyet egy kis fűszeres fás, mósuszos illattal tettünk még különlegesebbé.

Radics Gigi Golden Voice női parfüm

Radics Gigi Golden Voice női parfüm

Limitált kiadás!

Illatcsalád: Virágos- keleties

Megjelenés éve: 2016

Illatösszetétel: Mandarin, Virágos és jázminos jegyek, Selymes Vaníliás, Fűszeres fás, mósusz

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
 
Parfüm