Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Vivienne Westwood Divatház
 
Cheeky Alice
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Vivienne Westwood Cheeky Alice női parfüm
 
 
Vivienne Westwood Cheeky Alice női parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Vivienne Westwood Cheeky Alice női parfüm

Vivienne Westwood Cheeky Alice egy különösen nőies és provokatív parfüm, ami tökéletesen testesíti meg a szabadelvű, öröké ifjú és érdekes lányok és nők lényegét. A mámorító virágillat minden évszakban és minden alkalomkor virítani fog a gazdáján. Ha ki akar lépni a tömegből és saját egyedi és a szokványostól eltérő útján akar haladni, öltse magára a Cheeky Alice parfüm virágszirmait.

A Cheeky Alice flakonja egy csodaszert tartalmazó tégelyre hasonlít. A flakon provokatív és érzéki vonalait egy a férfi és nő közötti égető szenvedélyt, vonzalmat és mágnesességet jelképező, két szívet összekötő aranyos piros függelék egészíti ki. Az ellenállhatatlan forma és az érdekes illat magára irányítja minden törékeny lelkű, lázadó, a figyelmet magára vonzani akaró ifjú hölgy érdeklődését.

Az extravagáns Vivienne Westwood által megalkotott parfüm felső tónusait a hófehér gyöngyvirág adja meg. Ezt a gyengéd és tetszetős aromát egy idő után a nőiesség örök jelképe, a rózsa erőteljes illata hatja át. A minden virágok királynőjének édesen friss nektárja az érzéki bazsarózsa púderes akkordjával van meghintve. A virágok végtelen, az érzékszerveket elbódító koktélja után kerül sor a bőrre hihetetlen hosszú időre rátelepülő zárásra. Még néhány nap elteltével is érezni fogja magán a meleget sugárzó fa és a krémes pézsma illatának a nyomait.

A punk irányzat temperamentumos ikonja, Vivienne Westwood, nem titkolja a megszokottól eltérő gondolkodását. Tervei és csábító illatai mindig a saját egyedi stílusát képviselik. Ha Ön nem ragaszkodik az egyediséghez, a saját, új utakat kereső világszemléletéhez és a tarka színekhez, keressen magának inkább egy más márkát.

Aki viszont szórakozásra vágyik és és nem szégyell más lenni, nagyon meg fogja Vivienne Westwoodot kedvelni és ezzel kivívja a környezete csodálatát. Próbálja ki az Alice sorozat következő termékét, a provokatív Cheeky Alice EDT-t, amely most hihetetlenül alacsony áron érhető el a webáruházunkban. Engedje magát elvarázsolni ezzel a különösen tartós fásan virágos illattal. Az eredeti Vivienne Westwood parfüm garantálja, hogy gazdája sosem fog elveszni az unalmas szürkeségben. Épp ellenkezőleg!

Vivienne Westwood Cheeky Alice női parfüm

Vivienne Westwood Cheeky Alice női parfüm

Illatcsalád: Virágos- fás pézsma

Megjelenés éve: 2011

Illatösszetétel: Friss jegyek, Gyöngyvirág, Rózsa, Bazsarózsa, Fás és pézsmás jegyek

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm