. . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Versace Divatház
 
 
PARFÜM DIVATHÁZAK Versace Bright Crystal női parfüm
 
 

Versace Bright Crystal női parfüm

PARFÜM DIVATHÁZAK

Versace Bright Crystal

Elbűvölő és érzéki illat a Versace nőnek aki erős, önbizalommal teli mégis nőies, érzéki, s olyan illatban szeretne fürdőzni mely jegesen friss, s a gránátalma lédús és színes magjaira emlékeztet. Az illat melyben a magnólia, a bazsarózsa, a lótuszvirág buja elegye a borostyánnal keveredik.

"Olyan Versace illatra vágytam amely csábító és üde mint az összes parfüm, amit imádok Bright Crystal elegáns csomagolása egy friss és "virágzó" illatot rejt." Donatella Versace

Puszta érzékiség, kristály és csillogás: a Versace bemutatja a Bright Crystalt, mely egy friss és vibráló karakterű, ritka és becses ékszer.

Luxus érzetet kelt az üveg a kristályos csillogással és a kupak gyémánt formájával. Az elegáns és pompás "öltözet" -rózsaszínbe burkolva- idézi a Versace Bright Crystal illatát. A Versace egyik legkeresettebb parfümje. Gyengéd, csábító illatával mindenkit magával ragad.

Az eleinte friss, citrusokkal fűszerezett illat a magnólia érintésére könnyedén édessé válik, amit remekül ellensúlyoz a lótuszvirág lágy aromája. Az eredmény egy tiszta és lágy, ugyanakkor nőies, érzéki parfüm.

Versace Bright Crystal elsősorban nyári illat, ám az év többi szakában is felelevenítheti a romantikus nyári esték emlékét. Ugyanúgy illik a munkahelyi kosztümhöz, mint a sportos öltözékhez. Alkalmas a mindennapokra és jeles eseményekre egyaránt. Elbűvölő flakonja egyedülálló, akár a benne rejlő parfüm.

Versace Bright Crystal

Versace Bright Crystal női parfüm

Illatcsalád: Virágos- gyümölcsös

Megjelenés éve: 2006

Illatösszetétel: Gránátalma, Yuzu, Magnólia, Lótuszvirág, Bazsarózsa, Ámbra, Pézsma, Mahagóni

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

VIP

ugrás a lap tetejére
Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
VIP