Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
 
1 Million illatcsalád
 
Invictus illatcsalád
 
Pure XS
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Paco Rabanne 1 Million férfi parfüm
 
 
Paco Rabanne 1 Million férfi parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Paco Rabanne 1 Million férfi parfüm

Az illat: Elképzelni egy illatot, olyan, mint részt venni egy kalandban, mely tele van véletlen találkozásokkal, meglepetésekkel és megérzésekkel. Olyan, mint haladni előre anélkül, hogy tudnánk, hová vezet az utunk.

Minden egyes illat történetébe vegyül némi szerencse és titokzatosság. Az már senki számára sem rejtély, hogy a 1 Million illat tökéletesen illik a Paco Rabanne illatok családjába. Jó rezgéseket sugárzó, különleges illat.- mondja Paco Rabbane.

Christophe Raynaud, Olivier Pescheux és Michel Girard közösen komponálták ezt az illatot, akár egy zeneművet. Szeretem ezt az illatot, mely kezdetben friss, majd megtelik vibrálással és kontraszttal. - Paco Rabanne

Az illat a ragyogó és pezsgő jegyek vidám kavalkádjával indul. A fejjegyben fellelhető grapefruit, menta és vörös mandarin igézővé teszik a kompozíciót. Ezt követi az igen ritka intenzitású szívjegy, mely abszolút rózsa kivonatot, fahéjat és fűszeres jegyeket tartalmaz.

Egy meglepő kontraszt, mely ötvözi a kifinomult érzékiséget és a férfiasságot. Az alapjegyben pedig felfedezhetjük a bőr, a fehér fák, az ámbra és az indonéziai pacsuli bársonyos harmóniáját. Az eredmény egy igen intenzív illat, mely eredeti és felejthetetlen nyomot hagy maga után.

Az üveg: Az üveg tervezésekor Noé Duchaufour-Lawrance, a gyakorlott szobrász Paco Rabanne építészeti, fémes világából indult ki, hogy saját módján újraértelmezze az aranyrúd fogalmát.

Ez a zseniális design felidézi azokat a szögletes és derékszögű fém lapokat, melyekből híres ruháimat készítettem. - Paco Rabanne Noé Duchaufour-Lawrance-t a Távol-Keleten használt betűtípus ihlette a 1 Million logójának megalkotásakor, mely az üveg elején gravírozott formában is megjelenik.

A 1 Million aranyrúd a vágy és a design zseniálisan megalkotott tárgya, mely kegyetlen dilemma elé állít bennünket: a tárgy, vagy az illat az, amire inkább vágyunk? A válasz világos: mindkettőre.

Paco Rabanne 1 Million férfi parfüm

Paco Rabanne 1 Million férfi parfüm

Illatcsalád: Fás- fűszeres

Megjelenés éve: 2008

Illatösszetétel: Mandarin, Narancs, Grapefruit, Menta, Rózsa, Fahéj, Szegfűszeg, Bőr, Pacsuli, Ámbra

Töménység: Eau de Toilette Spray (EdT)

Kapható a VIP Parfümériánál - ahol a divat kezdődik

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm