Parfüm Divat - eredeti parfümök féláron . . . . . . .. . Tel : 70 / 215 - 7323
NYITÓ OLDAL

 
Paco Rabanne Divatház
 
1 Million Illatcsalád
 
1 Million
1 Million Privé
 
VIP Parfüméria eredeti, luxus parfümök webáruháza
PARFÜM DIVATHÁZAK Paco Rabanne 1 Million Privé férfi parfüm
 
 
Paco Rabanne 1 Million Privé férfi parfüm
PARFÜM DIVATHÁZAK

Paco Rabanne 1 Million Privé férfi parfüm

Borostyánnal színezett arany Paco Rabanne egyedülállóan különleges módon képes a világot aranyba öltöztetni. A 60-as évek közepén Françoise Hardy ragyogó ruháját kilenc kiló arany lemezke és a gallérnál 300 karátnyi gyémánt berakás díszítette. Ez a csillogás ihlette a Noé Duchaufour Lawrance által tervezett 1 Million üvegét, amely végső formáját 2008-ban nyerte el.

A női illat üvege a világhírű Régens gyémántra emlékeztet, amely a 17. században látta meg a napvilágot Indiában. Megmunkálatlan tömege 400 karát, a francia koronaékszerek egyike, és a Louvre múzeumban őrzik. A Privé illat üvegét holdfogyatkozás fénye világítja meg. Az arany színének intenzitását fokozza a borostyán árnyalat, a kupakon pedig arany lemezkén domborodik a felirat: "Privé"! . Az üveg hátoldala sima és átlátszó, felsejlik mögötte a borostyán színű folyadék. Paco Rabanne mestere annak, hogy mindig csak annyit fed fel, annyit láttat, amennyi épp elég.

1 Million Privé, az illat Hét évvel ezelőtt Christophe Raynaud Olivier Pescheuxvel és Michel Girarddal együttműködve álmodta meg a 1 Million Eau de Toilette illatot. Bőr és animális jegyek, egy leheletnyi vérnaranccsal és fahéjjal megbolondítva. Ez utóbbi két ragyogó és pezsgő összetevő az 1 Million Privé illatban is megtalálható. Az új illat azonban már több nemes összetevőt is tartalmaz, ettől válik a klasszikus illat igazán egyedivé.

A szívjegy egy kalandos vállalkozás, nargilé dohány értékes mirhával dúsítva. Az alapjegyek forróak és érzékiek, a legendás patchouli és tonkabab abszolút keverékével. Izgalmas és robbanékony! Ritkaságnak számító, meleg arany és réz tónusú összetevők kombinációja keleties hangulatot idéző mirha gyantával és sötét matt hatású dohánnyal.

Az illat belélegzésekor megjelenik előttünk az 1 Million Privé férfi: elegáns, néha könnyelmű, mindig extrém. Mindig váratlanul bukkan fel, mindig az árral szemben halad. intenzív.

Paco Rabanne 1 Million Privé férfi parfüm

Paco Rabanne 1 Million Privé férfi parfüm

Illatcsalád: Orientális- fás

Megjelenés éve: 2016

Illatösszetétel: Vérnarancs, Fahéj, Dohány, Mirha, Pacsuli, Tonkabab

Töménység: Eau de Parfum Spray (EdP)

Kapható a VIP Parfümériánál - ahol a divat kezdődik

VIP

ugrás a lap tetejére

A parfumdivat.hu az ország egyik legnagyobb eredeti és luxus minőségű választékával rendelkező online parfümáruháza. Akciók és alacsony árak talál webáruházunkba. Részletes parfümleírásink segítik a tökéletes parfüm megtalálását. A legkedvezőbb áron (ingyenes átvétel) a legkényelmesebb módon (kiszállítás) vásárolhatja meg kedvencét. Parfümök közül itt szinte mindent megtalál, legyen az női parfüm, vagy férfi parfüm, újdonság, sikertermék, ritkaság vagy kifutó termék. Nálunk a vásárló a legfontosabb. Parfümök kiszállítása gyors határidővel, kedvező árakon, garantált minőségben! Több ezer parfümből válogathat kedvére, naponta bővülő választékunkból!

Parfüm Divat elérhetősége
Ingyenes parfüm átvételi pont
Expressz parfüm szállítás
Parfüm Divat Facebook oldalaParfüm Divat You Tube csatorna - parfüm reklám videók
Parfüm Divat a PinterestenParfüm Divat blog bejegyzései a bloggeren - részletes parfüm leírások
 
Parfüm